Cautare

19893 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010 satu mare" (3.25 secunde)
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Sindicalistii satmareni din cinci confederatii sindicale vor incepe de astazi ample actiuni de protest legate de propunerile de modificare a Codului Muncii, dupa un program stabilit de comun acord.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Liderii majoritatii filialelor liberale s-au pronuntat ieri, de parca s-ar fi inteles inainte, impotriva revenirii fostului presedinte PNL, Theodor Stolojan (foto), in prima linie a activitatii politice a partidului. Semnalul dat ieri de catre organizatiile liberale pe diverse cai, comunicate sau declaratii de presa, este extrem de clar:
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro. ... "In politica e atat de simplu", a adaugat Mitrea.
Compromisul cerut de UDMR: ... Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
"Subiectele abordate de catre membrii grupului vizeaza analiza situatiei politice in contextu ultimelor schimbari intervenite in peisajul politic si al numirilor ce vor fi dispuse in cadrul Ministerului de Interne si al Ministerului Public, institutii din care acestia fac parte.
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Președintele Camerei, totodată
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Presedintele Camerei, totodata lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formatiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fata de provocarile anti-romanesti.
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului. "Momentul 25 mai 2014 este extrem de important pentru viitorul european al Romaniei.
Baza sportiva Samus din Satu Mare, situata linga Gradina Romei, a fost achizitionata de Academia Comerciala, care intentioneaza sa-si construiasca aici viitorul sediu. Fostul proprietar al bazei, concernul suedez Electrolux, va incasa, potrivit unor surse demne de incredere, in jur de 260.000 de euro (60 euro/mp).
in baza unei proaspete prevederi legislative, bancile si magazinele cu vinzari in rate sint obligate ca, incepind de saptamina aceasta, sa afiseze dobinzile anuale efective (DAE), pentru a nu mai trage teapa clientilor prin ascunderea diverselor comisioane si taxe percepute dupa incheierea contractelor de creditare sau de vinzare-cumparare l Aceste taxe suplimentare ajung uneori chiar sa dubleze dobinzile promovate in brosuri si in campaniile publicitare, fara ca cei care le contracteaza credite sa aiba habar de existenta acestora l Le descopera abia dupa ce trebuie sa plateasca prima rata si afla cu stupoare ca la aceasta se mai adauga diverse taxe de asigurari, comisioane etc.
AG ar dori sa preia firma satmareana Textila Ardeleana, adusa in pragul falimentului de actualii actionari majoritari. Textila Ardeleana are datorii de peste doua milioane de euro catre DAUN&CIE.
Comerciantii de produse industriale mutati din Piata nr.1 in Piata de Vechituri se pling ca sint in pragul falimentului, vinzarile scazind dramatic in acest an.
Autoritatea pentru Administrarea Participatiunilor Statului (AVAS) a blocat conturile a 28 de firme din judetul Satu Mare. Ele au in total datorii la Fondul Asigurarilor de Sanatate de aproape 38,4 miliarde de lei.
Municipalitatea dorohoiana a atribuit fara licitatie o lucrare de aproape 20 miliarde de lei. Este vorba de 36 de locuinte pentru rromi, a caror constructie a fost acordata unei firme din Satu Mare.
google-analytics.com